Heategevuslik teatejooks

Esmaspäeval, 23. septembril joosti üle Eesti erinevates kohtades heategevuslikku teatejooksu.

See on nüüdseks saanud juba tuhandete Eesti laste ja noorte jaoks ilusaks iga-aastaseks traditsiooniks, mille käigus nad annavad oma panuse eakaaslaste heaks, kes on liikumisvõime mõne elu keerdkäigu tõttu kaotanud.

Moodustasime õpilastest kolm võistkonda, kes said näidata, et ka meie mõtleme, märkame ja hoolime. Vaatamata sellele, et tegemist polnud päris võistlusega, pigistasid kõik rajalolijad endast välja maksimumi, et joosta mõni sekundki kiiremini kui muidu.

8.-9. kl võistkonnas jooksid Kristofer, Ralf, Romer, Joosep, Marta, Melani, Annelle ja Greete. Tiimi, millesse kuulusid 6.-7. kl õpilased, kuulusid Brit, Liisa, Hanna Brit, Jete-Liise, Tanver, Kaspar, Karl Mattias ja Villjam. Kõige noorema võistkonna jooksjad olid Mari, Saskia, Gretely, Arabella, Raiki, Julius, Martin ja Christopher James.

Teatejooksul on oluline osavõtt ja kaasamõtlemine, sest võitjaid välja ei selgitata. Siin õpivad meie noored maast madalast hoolima inimestest enda ümber ja ühiskonnas ning hindama heategemise tähtsust. Ning loodetavasti oskavad noored sellevõrra rohkem väärtustada ka oma võimalusi liikuda ja sporti teha.

Aitäh kõikidele jooksjatele, kaasaelajatele ja korraldajatele!

Viimased uudised

Heategevuslik teatejooks