Jõulupeo järelkaja

IMG_7307

Hea koolipere!

 

Eile 22. detsembril 2022 toimus meie kooli jõulupidu. Oli midagi uut, lahedaid etteasteid, palju publikut – ühesõnaga oli üks lahe pidu!

Tahan tänada kõiki lapsi, kes olid vaeva näinud oma ettaastete ettevalmistamisega, õpetaja Tiinat, õpetaja Merlinit, õpetaja Aivet laheda peo juhtimise eest, kõiki häid kolleege kaasa aitamast, lahedaid lapsevanemaid, vanaemasid, vanaisasid ja teisi lähedasi. Suur tänu ka Noortekeskusele mõnusa koostöö eest.

Lõppev aasta on olnud kooli mõttes stabiilsem, kui aasta 2021. Samas laiemas plaanis on sellised väärtused nagu, oma riik, oma kultuur, rahu, omandanud sellel aastal hoopis teissuguse tähenduse. Oleme hakanud aru saama, et need polegi iseenesest mõistetavad väärtused ja et neid tuleb hoida ja selle nimel pingutada. Oma keel, kultuur ja rahvas on väärtused mida tuleb hoida ja kool ning kodu on need kohad kus seda teha saab ja tuleb. Oleme oma mõtetes Ukraina inimestega ja loodame ja soovime, et see õudus lõpeks kiiresti.

Soovin veel meile kõigile, et oleksime sallivamad, suhtuksime kolleegidesse, kaasõpilastesse ja inimestesse üldiselt sallivamalt, et poleks koolikiusamist, asju mis segavad lahedat koolielu. Et me ei näeks uuendustes probleemi vaid lahendust, et Eesti rahva uus rahvusspordiala poleks üksteisele ära panemine ja kõige vastu olemine – see kõik teeb meid inimestena paremaks!

Mõnusat jõuluaega, nautige talve, liikuge ning meeleolukat aastavahetust!

 

Tiit Tammaru

Saverna Põhikooli direktor

 

Viimased uudised

Jõulupeo järelkaja