Tahan saada sama targaks nagu õpetaja

õpetajatepäev2022_9klass
  1. oktoober on rahvusvaheline õpetajate päev, mida traditsiooniliselt tähistatakse ka Saverna Põhikoolis. 9. klass viis õpetajate seas läbi küsitluse nende lapsepõlveunistuste kohta. Selgus, et pooled meie kooli õpetajatest unistasid juba lapsena sellest ametist.

  1. oktoobril toimus pahupidi koolipäev. Sel päeval andsid tunde  9., 8. ja mõned 7. klassi õpilased. Noored õpetajad leidsid, et vanemaid klasse oli huvitav ja lõbus õpetada. Ka oli sama materjali õppimine veel endal värskelt meeles. Mõne klassiga sai palju nalja ning hinnete panemine oli uus kogemus. Väiksemaid õpilasi oli natukene raskem õpetada, sest nad ei püsinud hästi paigal.

Õpetajad olid sel päeval õpilase rollis. 9. klass andis neile kirjanduse tunni, kus ülesandeks oli akrostilise luuletuse kirjutamine. Tulemuseks oli hulk andekaid luuletusi, millega saab tutvuda teise korruse koridori seinal. Tunni lõpuks said õpetajad auhinnaks 9. klassi poolt valmistatud küpsisetordi.

Koolipäeva lõpetas aktus, kus nooremad õpilased esinesid muusikalise tervitusega ning õpetajate reaktsioonikiirus ja teadmised pandi proovile Kuldvillaku mängus.

Viimased uudised

Tahan saada sama targaks nagu õpetaja