Auhind Karksi-Nuiast

Mesilaste päev

Täna, rahvusvahelisel mesilaste päeval kuulutati Karksi-Nuia kultuurikeskuses välja selleaastased parimad meeteemal luuletajad. Kirjutasime meiegi 5. ja 7. klasssiga selleteemalisi värsiridu ning saatsin konkursile kokku 5 omanäolist luuletust, mille autoriteks olid 7. kl õpilane Kermo Pukk ning 5. klassist Anette Hõlst, Carl Stefan Kalde, Greete Haavistu ja Jaan Ader.
Auhinnaüritusele kutsuti Greete Haavistu. Kohapeal oli väga meeleolukas kokkuvõtete tegemine ja selgus, et 410 luuletuse hulgast valiti üldse kokku välja ainult 14. Olime Greetega juba enne rahul, et ta auhinnalisele kohale jõudis, aga selgus, et lausa 2. kohale 4.-6. klassi luuletajate hulgas.
Palju õnne ja toredaid värsse ka edaspidi!

Ivi Luht

OOTAMATU HETK
Mesilased sumisevad,
kaugelt nagu kumisevad,
aas on lilleõisi täis,
mesilastel korje käib.

Eemalt tuleb suurem sülem,
lendab sumisedes üle,
kolimine täies hoos,
tuhanded on üheskoos.

Ootan, kuni kõik on läinud,
seda pole varem näinud,
mõne õie kaasa võtan,
jooksujalu koju tõttan.

Greete Haavistu

Viimased uudised

Auhind Karksi-Nuiast