Sportlik perepäev Saverna koolis

20230610_123850

Meie õppeaasta lõppes seekord veidi teistmoodi kui varasemalt. Ka viimane ametlik koolipäev oli seekord laupäeval 10. juunil. Et viimane koolipäev oleks lahe ja meeleolukas toimus meie toimeka hoolekogu eestvedamisel kogu koolipere “Sportlik perepäev”. Perepäevale olid oodatud kõik lapsed koos perede ja lähedastega. Ja rõõm oli näha, et kohaletulnud peresid oli meeldivalt palju. Ka ilmataadiga kõik kokkulepped pidasid! Pea 4. tunni vältel sai liikuda, osa võtta pimevõrkpallist, korvpalli teatevõistlustest, meeleolukast teatevõistlusest ning mõtlikust joogast. Sportliku poole lõpetas kogu koolipere kaasav köievedu. Ning päev lõpus said 1.-8. klassi lapsed kätte ka oma selle õppeaasta tunnistused. Ja toreda päeva võttis kokku ühine piknik hea paremaga.

Kohe kindlasti ei jää selline koolipere liitev ettevõtmine viimaseks ja oodata on järgmisi lahedaid üritusi.

Suured tänud kõikidele osalejatele, meie hoolekogule päeva eestvedamise eest, noortekeskusele, Eesti Kultuurkapitalile ja kooliperele.

Kui 1.-8. klass saab nüüd täiel rinnal nautida väljateenitud suvepuhkust, siis meie 9. klassi noortel seisab veel eest viimane pingutus. Esmaspäeval tehakse viimane eksam, valikeksam. Ja siis jääb veel kõige pidulikum päev – 16. juuni lõpuaktus. Lõpuaktus algab kell 16.00 ja toimub koolimajas.

Fotod: Merlin Sippul, Tiit Tammaru

Viimased uudised

Sportlik perepäev Saverna koolis